This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Er du vår nye ekstrahjelp?

Ringeriksbadet har stor pågang og positiv utvikling og søker nå etter flere ansatte. Vi søker ny badevert/badevakt som ekstrahjelp.

Ringeriksbadet har strenge krav til seg selv for å levere en hyggelig og trygg arena for besøkende i alle aldersgrupper. Overordnet i stillingene vil alltid være din evne til å bidra til å oppnå diss strenge kravene. Vi ønsker personal som har stor arbeidsmengde, tar sikkerhet på alvor, viser fleksibilitet, initiativ og som har den ypperste service overfor våre besøkende.

Ringeriksbadet har åpent alle dager og med en lang åpningstid, dette vil kunne medføre varierte arbeidstider syv dager i uken. Som ekstrahjelp forventes det først og fremst arbeid i helger og ferier, men selvfølgelig vil det være fordelaktig med mulighet for enkelte kveldsvakter på hverdag.

Finn stillingsannonsen her

2021-05-19T18:21:25+02:00 19. mai 2021|
X