Ringeriksbadet har stor pågang og positiv utvikling og søker nå etter flere ansatte. Vi søker ny badevert/badevakt som ekstrahjelp.

Ringeriksbadet har strenge krav til seg selv for å levere en hyggelig og trygg arena for besøkende i alle aldersgrupper. Overordnet i stillingene vil alltid være din evne til å bidra til å oppnå diss strenge kravene. Vi ønsker personal som har stor arbeidsmengde, tar sikkerhet på alvor, viser fleksibilitet, initiativ og som har den ypperste service overfor våre besøkende.

Ringeriksbadet har åpent alle dager og med en lang åpningstid, dette vil kunne medføre varierte arbeidstider syv dager i uken. Som ekstrahjelp forventes det først og fremst arbeid i helger og ferier, men selvfølgelig vil det være fordelaktig med mulighet for enkelte kveldsvakter på hverdag.

Finn stillingsannonsen her